
Origines, een viering van het gastronomisch erfgoed van Luik
Met “Origines” biedt Joël Rademaker (Les Cours) u een authentieke en verfijnde ervaring met een uniek concept: een eigentijds restaurant dat het midden houdt tussen een gastronomisch etablissement en een brasserie, met een kaart die 100% lokaal is, zowel op het bord als in het glas, ontworpen door Frédéric Salpetier, sterrenchef van het Luikse restaurant Héliport Brasserie.
Het restaurant is gebouwd rond een grote open keuken, voor de gelegenheid “Théâtre gourmand” genoemd. Kroketten à la Meule du Plateau, asperges van de Streelboerderij in Awans of vol-au-vent de poule mère d’Aubel met Luikse mousseline… het hele menu laat het gastronomische erfgoed van Luik zien, zonder de vegetarische gerechten en de beroemde boulets pommes frites van het huis te vergeten!
Openingsuren
Open van maandag tot zaterdag tijdens lunchtijd en van woensdag tot zaterdag ’s avonds.
Reserveringen
Reserveren kan alleen via e-mail info@origines-restaurant.be of telefonisch op +32 (0)87 66 12 12
Meer info
